tanácsadás

Szeretnénk megoldásokat találni a kismamák és a kisgyermekes családok számára.Hasznos információk a gyermekek pihenéséről.Tanácsok mellyel könnyebbé tehetjük a gyermek nevelést.Eligazítások a biztonságos gyermekneveléshez.

Indafotó képek

Címkék

2012 (3) 2013 (5) 2014 (4) 2015 (5) ágynemütartós (11) ajándék (2) állapotos (10) állítható (13) altató (5) altatódal (3) anya (2) apa (1) autósülés (2) baba (18) babaágy (7) bababolt (14) babahinta (2) babakocsi (4) babaszoba (20) babymarket (27) bicikli (3) bicikli bolt (3) bicikli webshop (3) biztonsági (3) biztonsági autós gyerekülés (1) biztonsági gyerekülés (1) bölcső (6) Concord (1) család (30) császármetszés (1) csecsemő (10) cybex (1) easy go (2) egészséges (6) emlék (1) etetőszék (2) fertőzések (2) fotel (1) fürdőzés (2) futóbicikli (3) gyerek (2) gyerekágy (16) gyerekágyak (11) gyerekjáték (7) gyerekszoba (16) gyerekülés (3) gyermek (22) gyermekülés (2) hírek (16) ifjusági ágy (3) ifjúsági ágy (8) isofix (1) járóka (5) játék (8) játékhíd (1) játékok (6) kanapé (1) kerékpár (2) kerékpár webáruház (2) kerékpár webshop (2) Kiddy (1) kikapcsolódás (7) kiságy (16) kiságyak (7) kismama (14) kismamazene (3) kisszék (1) kókuszmatrac (3) közösség (2) levegőzés (5) magasság (1) magzat (7) Maxi-Cosi (1) meglepetés (2) mikor sétáljunk (4) Moodd (1) noby (7) pihenőszék (1) plüssállat (2) plüssfotel (1) Quinny (1) quinny (2) Reboard (1) rezgő (1) roller (1) rosszul alszik (7) rosszul eszik (1) séta (2) (1) sport babakocsi (4) strand (1) szabadidő (11) szivacs (1) szivacsfotel (2) szivacskanapé (1) szivacsmatrac (11) szopipárna (1) szoptatóspárna (1) szülés (2) tanácsok (13) táplálkozás (2) társaság (1) terhes (8) terhespárna (2) terhesség (7) terhességi teszt (1) tricikli (1) tuning (1) újszülött (5) ülésmagasító (1) ünnepek (1) utazás (1) utazóágy (4) várandós (10) vicces (2) zene (2) zenélő (1) Címkefelhő

Utazás babával!

2012.09.13. 18:21 - Baby Market

Címkék: hírek család utazás csecsemő gyermek baba 2012 biztonsági tanácsok járóka kiságy autósülés gyerekülés babaágy gyermekülés babymarket

babautazás

Utazás babával!

Ez talán a legkedvesebb témám, hisz nagyon sok szép emlékem van az első közös nyaralásunkról. Talán különbséget kell tennünk, hogy milyen távolságra, milyen hosszú időtartamra és milyen közlekedési eszközzel is indulunk nyaralni és milyen idős kisgyerekkel.

Egy biztos a legkisebb babával a legkönnyebb utazni, mert szinte végigalussza az egész utazást. A levegőváltozásra nagy evéssel és alvással fog válaszolni. Szoptatni és pelenkázni is lehet menet közben. A gondot a nagyobb gyerekek jelentik, akik már ragaszkodnak a megszokott játékaikhoz, alvóhelyükhöz és napi rendszerességhez szoktak szinte minden téren.  A legáltalánosabb nyaralási szokásokkal kezdeném, hisz ma már szinte kivétel nélkül minden családban van autó.  Amennyiben belföldön maradunk a legfontosabb a biztonsági autósülés. Azt javaslom, amennyiben olyan országba utazunk, ahol nem kötelező az ülés, mi akkor is vigyük magunkkal. Hogy milyen a jó gyerekülés?

 A legkisebbeknek a legjobb az autós hordozó. A legtöbb babakocsihoz kapható hordozó is, amely egyszerűen a babakocsi vázához illeszkedik, így nem kell külön a hordozót és babakocsit vinnünk, hisz a babakocsi hordozó egyben autóülés is.  A hosszú autóutakra kényelmes, a gyermek korának és méretének megfelelő autósülést válasszunk.  Az ülés legfontosabb része hosszú utazáshoz a megfelelő fejtámasz, nyaktámasz, arra az esetre, ha elaludna a baba, és nem mellékes hogy dönthető is legyen. Persze ez csak bizonyos méretig megoldható. A nagyobb gyerekeknél a méretüknél fogva már nincs hely a dönthetőségre.

Amennyiben nyári melegben indulunk útra legyen nálunk egy jó nedvszívó törülköző vagy textilpelenka és azt terítsük az ülésbe, amennyiben lehetőség van rá már kaphatók hűsítő bélések is, ami az ülés huzatára feltehető. Mi régen a könnyen elvesző játékokat az autó kapaszkodójához kötöttük. Persze ma már kaphatóak zsebes tárolók, melyek az első ülés háttámlájára tehetőek fel. A legfontosabbak, amiről minden utazásnál gondoskodni kell az étkezése a babának, megfelelő mennyiségű folyadék, tiszta pelenka, az utazás hosszától függően váltás ruha. Akár lehetett, akár nem bérelni babakocsit mi mindig vittük a sajátunkat. A kényelmes alváshoz pedig utazóágyat vittünk magunkkal, amelyet ajánlom mindenkinek még otthon kipróbálni. Csak azért, hogy a baba időben megszokja.

Nem árt magunkkal vinni a baba kedvenc takaróját esetleg párnáját is a könnyebb elalvás érdekében. Az utazóágyakból rengeteget találhatunk, szinte minden igénynek megfelelőt. A modernebb változatok között találhatunk utazó járókákat, valamint többszintes utazóágyakat is. 
Természetesen mindent nem vihetünk magunkkal a nyaralásra, ezért próbáltam összeállítani, hogy mik a legfontosabbak. Remélem sikerült összefoglalnom, hogy mivel is tehetjük komfortosabbá a nyári pihenésünk. Kellemes utazást kívánok!

Babymarket csapata


A bejegyzés trackback címe:

https://babymarket.blog.hu/api/trackback/id/tr324775476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása