tanácsadás

Szeretnénk megoldásokat találni a kismamák és a kisgyermekes családok számára.Hasznos információk a gyermekek pihenéséről.Tanácsok mellyel könnyebbé tehetjük a gyermek nevelést.Eligazítások a biztonságos gyermekneveléshez.

Indafotó képek

Címkék

2012 (3) 2013 (5) 2014 (4) 2015 (5) ágynemütartós (11) ajándék (2) állapotos (10) állítható (13) altató (5) altatódal (3) anya (2) apa (1) autósülés (2) baba (18) babaágy (7) bababolt (14) babahinta (2) babakocsi (4) babaszoba (20) babymarket (27) bicikli (3) bicikli bolt (3) bicikli webshop (3) biztonsági (3) biztonsági autós gyerekülés (1) biztonsági gyerekülés (1) bölcső (6) Concord (1) család (30) császármetszés (1) csecsemő (10) cybex (1) easy go (2) egészséges (6) emlék (1) etetőszék (2) fertőzések (2) fotel (1) fürdőzés (2) futóbicikli (3) gyerek (2) gyerekágy (16) gyerekágyak (11) gyerekjáték (7) gyerekszoba (16) gyerekülés (3) gyermek (22) gyermekülés (2) hírek (16) ifjúsági ágy (8) ifjusági ágy (3) isofix (1) járóka (5) játék (8) játékhíd (1) játékok (6) kanapé (1) kerékpár (2) kerékpár webáruház (2) kerékpár webshop (2) Kiddy (1) kikapcsolódás (7) kiságy (16) kiságyak (7) kismama (14) kismamazene (3) kisszék (1) kókuszmatrac (3) közösség (2) levegőzés (5) magasság (1) magzat (7) Maxi-Cosi (1) meglepetés (2) mikor sétáljunk (4) Moodd (1) noby (7) pihenőszék (1) plüssállat (2) plüssfotel (1) quinny (2) Quinny (1) Reboard (1) rezgő (1) roller (1) rosszul alszik (7) rosszul eszik (1) séta (2) (1) sport babakocsi (4) strand (1) szabadidő (11) szivacs (1) szivacsfotel (2) szivacskanapé (1) szivacsmatrac (11) szopipárna (1) szoptatóspárna (1) szülés (2) tanácsok (13) táplálkozás (2) társaság (1) terhes (8) terhespárna (2) terhesség (7) terhességi teszt (1) tricikli (1) tuning (1) újszülött (5) ülésmagasító (1) ünnepek (1) utazás (1) utazóágy (4) várandós (10) vicces (2) zene (2) zenélő (1) Címkefelhő

Terhes vagyok? Terhességi teszt.

2012.04.12. 13:38 - Baby Market

Címkék: zene hírek család kismama magzat gyermek baba egészséges babaszoba terhességi teszt várandós állapotos kismamazene

 Terhes vagyok?

Terhességi teszt.


Mi nők bizonyos esetekben a mihamarább szeretnénk tudni, hogy anyai örömök elé nézhetünk-e? Mit is kell tenni, ha biztosat szeretnénk tudni a terhességről?  Magamra visszagondolva számoltam a napokat, izgultam és figyeltem a testem minden apró rezdülését. A bizonytalanság állapota nagyon megviselt, de azokat is megviseli, akiknél nem kívánt a terhesség. Amennyiben valaki nem védekezett megfelelően a szeretkezést követő 72 órán belül kivédheti a nem kívánt terhességet tabletta bevételéve. Ezt a tablettát csak a nőgyógyász írhatja fel. Amennyiben a 72 óra már eltelt, esemény utáni tabletta már nem jöhet szóba. És hogy megbizonyosodjunk áldott állapotban vagyunk-e, a terhességi teszt lehet segítségünkre.

A terhesség első jelei: fáradékonyság, szédülés, hányinger, hányás. Persze ezek a tünetek akkor is fennállnak, ha valaki zaklatott, ingerült állapotban van, tehát a bizonytalanság is okozhat hasonló tüneteket. Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy terhesek vagyunk? Erre biztos választ a terhességi teszt adja meg.

Mikor vásároljunk terhességi tesztet?

Az első havi vérzés kimaradását követően , valamint a terhesség első tünetei jelentkezésekor, azonnal megvásárolhatjuk a tesztet. Kérem ne zárkózzanak el a terhesség lehetőségétől azok sem, akik csak egyszer éltek nemi életet, hisz a terhesség lehetősége ekkor is fenn állhat. És ne várjanak a következő menstruációig sem. Minél előbb meggyőződnek a terhességről annál jobb.

Hol lehet terhességi tesztet vásárolni?

A terhességi tesztet szint minden drogériában, nagyobb áruházban is megvásárolhatjuk. A polcokról eladó megkérése nélkül levehető. Kiskorúak is gond nélkül megvásárolhatják. A patikákban pedig vény nélkül vásárolhatóak. Sok üzletben kaphatóak terhességi tesztek, mégis azt javaslom, hogy a patikában érdemes vásárolni, mert ott pontos tájékoztatást adnak róluk. A legnagyobb különbség a terhességi tesztek között az érzékenységük. Minél érzékenyebbek, annál hamarabb mutatják ki a terhességet. Jó tanács! A terhességi teszt dobozán pontos leírást adnak arról, hogyan kell elvégezni a tesztet. A papírt ne dobjuk el, hisz az eredmény értékelésekor újra szükségünk lehet rá. A teszt elvégzését mindig a reggeli vizeletből kell elkészíteni. Tiszta edénybe pisilve, és abból használva a mintát. A reggeli vizelet ugyanis több terhességi hormont tartalmaz. A terhességi teszt nem kíván sok időt, 10-15 perc is elég.

Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek?

A terhességi teszt mindegyike a vizeletből adja meg a választ a kérdésünkre. Teljesen azonos, szinte 100%-os megbízhatósággal. A terhességi tesztek megbízhatóak, téves pozitív eredmény nincs. Amennyiben a terhességi teszt nem mutat pozitív eredményt és a vérzés még sem jött meg egy hét múlva a tesztet újra el kell végezni. A terhességet a teszt csak akkor tudja kimutatni, ha a terhességi hormon szint elért egy bizonyos mérhető értéket. Ez a fogantatást követő 10-12. napon lesz mérhető érték, ezért korábban nem érdemes próbálkozni a terhességi teszt elvégzésével.


Baby Market csapata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babymarket.blog.hu/api/trackback/id/tr64388706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása