tanácsadás

Szeretnénk megoldásokat találni a kismamák és a kisgyermekes családok számára.Hasznos információk a gyermekek pihenéséről.Tanácsok mellyel könnyebbé tehetjük a gyermek nevelést.Eligazítások a biztonságos gyermekneveléshez.

Indafotó képek

Címkék

2012 (3) 2013 (5) 2014 (4) 2015 (5) ágynemütartós (11) ajándék (2) állapotos (10) állítható (13) altató (5) altatódal (3) anya (2) apa (1) autósülés (2) baba (18) babaágy (7) bababolt (14) babahinta (2) babakocsi (4) babaszoba (20) babymarket (27) bicikli (3) bicikli bolt (3) bicikli webshop (3) biztonsági (3) biztonsági autós gyerekülés (1) biztonsági gyerekülés (1) bölcső (6) Concord (1) család (30) császármetszés (1) csecsemő (10) cybex (1) easy go (2) egészséges (6) emlék (1) etetőszék (2) fertőzések (2) fotel (1) fürdőzés (2) futóbicikli (3) gyerek (2) gyerekágy (16) gyerekágyak (11) gyerekjáték (7) gyerekszoba (16) gyerekülés (3) gyermek (22) gyermekülés (2) hírek (16) ifjusági ágy (3) ifjúsági ágy (8) isofix (1) járóka (5) játék (8) játékhíd (1) játékok (6) kanapé (1) kerékpár (2) kerékpár webáruház (2) kerékpár webshop (2) Kiddy (1) kikapcsolódás (7) kiságy (16) kiságyak (7) kismama (14) kismamazene (3) kisszék (1) kókuszmatrac (3) közösség (2) levegőzés (5) magasság (1) magzat (7) Maxi-Cosi (1) meglepetés (2) mikor sétáljunk (4) Moodd (1) noby (7) pihenőszék (1) plüssállat (2) plüssfotel (1) quinny (2) Quinny (1) Reboard (1) rezgő (1) roller (1) rosszul alszik (7) rosszul eszik (1) séta (2) (1) sport babakocsi (4) strand (1) szabadidő (11) szivacs (1) szivacsfotel (2) szivacskanapé (1) szivacsmatrac (11) szopipárna (1) szoptatóspárna (1) szülés (2) tanácsok (13) táplálkozás (2) társaság (1) terhes (8) terhespárna (2) terhesség (7) terhességi teszt (1) tricikli (1) tuning (1) újszülött (5) ülésmagasító (1) ünnepek (1) utazás (1) utazóágy (4) várandós (10) vicces (2) zene (2) zenélő (1) Címkefelhő

Ízfokozó halott magzatok szöveteiből!

2012.08.01. 09:37 - Baby Market

Címkék: család terhesség kismama csecsemő magzat gyermek baba terhes várandós állapotos

Ízfokozó halott magzatok szöveteiből!

Avagy:  a Pepsi Cola tevékenysége

 

 

Az Obama-adminisztráció áldását adta a PepsiCo cégnek arra, hogy továbbra is igénybe vegye annak a cégnek szolgáltatásait, amely az üdítőital óriásnak elvetélt magzatokból származó emberi szövetet felhasználva készít íz fokozó vegyszereket. LifeSiteNews.com jelentése szerint az Obama-Security and Exchange Commission (SEC) úgy határozott, hogy a PepsiCo megállapodása a San Diego, Cal. alapú Senomyx íz fokozó vegyszereket termelő gyárral “szokásos üzleti tevékenység”-nek minősül.

Az íz fokozó vegyszerek alapanyaga embrionális vese szövetből származik.A történet 2011-ben kezdődött, amikor a non-profit csoport Children of God for Life (CGL) először tudósított arról, hogy a Pepsi szövetséget kötött a Senomyx gyárral. Ezt hatalmas felzúdulás és világméretű Pepsi termékek bojkottja követte. Abban az időben mint kiderült, a Pepsi gyárnak volt sok más lehetősége a termék ízének vegyi anyagokkal való fokozására, mint versenytársai csinálták, de inkább azt választotta, hogy továbbra is használja az abortált magzati sejteket feldolgozó – Senomyx gyárat céljai eléréséhez.

Ez utóbbi cég igen megtévesztően fogalmaz, miszerint “izolált humán íz receptor “-okról van csupán szó…Néhány hónappal később, a Pepsi részvényesek állásfoglalást nyújtottak be a cégnek, hogy az ” fogadjon el egy olyan vállalati politikát, amely elismeri az emberi jogokat és olyan etikai normákat alkalmaz, amelyek nem járnak az abortált embriók maradványainak felhasználásával mind a magán és mind az együttműködésen alapuló kutatási és fejlesztési megállapodásokban.

“ De az Obama-adminisztráció leállította ezt a 36 oldalas javaslatot, és úgy döntött, hogy a Pepsi cég abortált csecsemők maradványaival való ízesítése és az italok további ily módon való előállítása semmilyen jelentős aggodalomra nem ad okot.“Nem arról beszélünk, hogy milyen ceruzát akar a PepsiCo használni – hanem arról beszélünk, hogy egy elvetélt gyermek maradványait használják fel profit céljából” mondta Debi Vinnedge, ügyvezető igazgatója a vonatkozó döntésről. ”A humán embrionális vese (HEK-293), ízfokozóként való alkalmazása italok ízesítésére messze esik a rutin művelettől!”Hogy egyértelmű legyen tehát, az abortált magzati szövetek használatával készített vegyi anyagokkal a Pepsi íz nem ér véget.

A végső terméket az ügyfeleknek, a jelentések szerint – az italt arra használják, hogy értékeljék vele milyen a tényleges emberi íz receptorok reakciója ezekre a kémiai aromákra. De az a tény, hogy a Pepsi egyáltalán alkalmazza ezt az alternatívát, miközben más lehetőségek is rendelkezésre állnának, jól illusztrálja azt a jelenséget, miszerint a vállalat figyelmen kívül hagyja az ember etikai és morális jogait az ügyben.Még januárban, Oklahoma szenátora Ralph Shortey jogszabályt hozatott saját államában, amely megtiltja az abortált magzati sejt-eredetű vegyszerek használatát. Ha elfogadásra kerül az SB 1418 törvényjavaslat, akkor állítólag megtiltanák az olyan termékek értékesítését amelyek humán magzati szöveteket tartalmaznak. Ez magában foglalja a Pepsi, valamint pár Kraft és Nestlé termékeket is.

Forrásanyag: LifeSiteNews

A bejegyzés trackback címe:

https://babymarket.blog.hu/api/trackback/id/tr84690030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása